Для ТЕБЯ - христианская газета

РЕЛІГІЙНИЙ САМООБМАН!
Крик души

Начало О нас Статьи Христианское творчество Форум Чат Каталог-рейтинг
Начало | Поиск | Статьи | Отзывы | Газета | Христианские стихи, проза, проповеди | WWW-рейтинг | Форум | Чат
 


 Новая рубрика "Статья в газету": напиши статью - получи гонорар!

Новости Христианского творчества в формате RSS 2.0 Все рубрики [авторы]: Проза [а] Поэзия [а] Для детей [а] Драматургия [а] -- Статья в газету!
Публицистика [а] Проповеди [а] Теология [а] Свидетельство [а] Крик души [а] - Конкурс!
Найти Авторам: правила | регистрация | вход

[ ! ]    версия для печати

РЕЛІГІЙНИЙ САМООБМАН!



Свято Івана Купала – язичницьке свято та ще й обов’язковою складовою є ворожбитство то ж чому його святкують православні християни? Підіть на вулицю і проведіть опитування до якої конфесії відносять себе ті хто палить цигарки, вживає горілку, вино, пиво? Більшість із них, якщо не всі, скажуть вам, що вони православні і ще й можуть продемонструвати хрестик на шиї. Скажіть будь-ласка про яку шану до Бога йде мова, якщо люди вранці на свято побувавши в церкві до вечора п’яні-п’янющі. Йдіть і проведіть дослідження – до якої релігійної конфесії належать ті хто «матюкається»? Християни якої конфесії сидять по барах п’ючи пиво, горілку та вино? Хто на лавочках сидить з пляшкою пива й цигаркою в зубах? Хто робить аборти? Де вінчалися ті пари які потім розлучаються? Хто по віросповіданню молоді люди котрі вимушено розпочинають сімейне життя бо ж дівчина завагітніла? Друзі кого ми обманюємо, кому потрібен такий маскарад? Про яку тут віру може йти мова, якщо люди живуть в повному невіданні, грішать, але називають себе християнами?!
На трійцю застеляють зеленню підлогу, нібито це щось дає крім сміття. Трійця – це день злиття Духа Святого на Апостолів і абсолютно ніякого відношення не має до зелені. Хіба що тут знову приплутали щось язичницьке, замість того щоб всім як і Апостолам сповнитися Духа Святого і звіщати про великі діла Божі.
Яке відношення до Пасхи має хліб який називають паскою, або крашанки? А ніякого! Знову ж таки пусті обряди! Писання каже «Отож, очистьте стару розчину, щоб стати вам новим тістом, бо ви прісні, бо наша Пасха, Христос, за нас у жертву принесений. Тому святкуймо не в давній розчині, ані в розчині злоби й лукавства, але в опрісноках чистости та правди!» (1-е до коринтян 5:7,8) Ось що означає справжня Пасха і ось як її потрібно святкувати. Спиртне, цигарки, «матюки» - це чистота та правда?..
Різдво, а при чому тут вертеп чи кутя? Якщо Ісус народився то краще запроси Його в своє серце, прийми Його жертву, увіруй в Нього, живи для Нього, служи Йому, досліджуй Писання, пізнавай Бога і це буде найліпша шана. А всякі обряди й традиції повидумлені людьми не мають ніякого відношення до Різдва.
Святкування релігійних свят не є шануванням Бога, якщо ти «матюкаєшся», п’єш пиво, вино, горілку, палиш. Все це самообман! Богові потрібне чисте серце та чисті руки, а будь-які святкування з алкоголем є нічим іншим як гидотою в очах Божих.
Така псевдо духовність нічого не міняє в нашій державі на краще. Нашій нації, нашому народові не достатньо помаранчевої революції, Україна потребує духовної революції. Так зване, духовне відродження яке проходить в Україні, інакше як псевдо-відродженням і псевдо-духовним не назвеш. Ніяке то не відродження якщо його звершують духовно мертві люди. (До ефесян 2:1-5) І вас, що мертві були через ваші провини й гріхи, в яких ви колись проживали за звичаєм віку цього, за волею князя, що панує в повітрі, духа, що працює тепер у неслухняних, між якими й усі ми проживали колись у пожадливостях нашого тіла, як чинили волю тіла й думок, і з природи були дітьми гніву, як і інші, Бог же, багатий на милосердя, через Свою превелику любов, що нею Він нас полюбив, і нас, що мертві були через прогріхи, оживив разом із Христом, спасені ви благодаттю. Духовним відродженням можуть займатися лише духовно живі, тобто народжені згори християни, а не ті хто палить цигарки й вживає алкогольні напої. Обряди – це ніяке не відродження, що толку з обрядів, якщо життя не міняється, а все залишається по старому.
Нашій нації потрібен реальний живий Бог. Лише справжнє навернення до Бога може принести справжні переміни в наше суспільство, а все інше підробка. Перестаньмо ховатися за псевдо-духовністю і псевдо-вірою, ніяка то не духовність і ніяка то не віра, якщо там присутній алкоголь, тютюн і нецензурні висловлювання.
«І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім'я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2-а хронiки 7:14) Це те що вкрай необхідно нашому народові, потрібно повернути зо злих своїх доріг. Нашій нації потрібне покаяння, покаяння в біблійному розумінні цього слова. Без цього ніякі політичні сили нічого змінити не зможуть. Невіруючі політики це не ті люди, що принесуть справжні переміни в Україну, Україна потребує реформації, духовної реформації! Без справжнього навернення до Бога ми і надалі будемо блукати по пустелі як ізраїльтяни 40 років.
Україна сказала Ющенкові "так", ще залишилося сказати Богові "так" і тоді можна буде очікувати реальних перемін. Тільки підробка не пройде, Бог приймає справжнє навернення, а не те що сьогодні декларується. Те що ми замінили комуністичні свята на релігійні зовсім не означає справжнім наверненням до Бога. Це геть так само як вчорашні запеклі комуністи сьогодні стали релігійним демократами бо так треба було, в іншому разі ти не будеш при владі. Але ж не було в цих комуністів справжнього покаяння, переосмислення, розвороту на 180 градусів. Було лише підстроювання під політичну ситуацію, так само як і зараз. Вчорашні провладні депутати сьогодні вже в фракції БЮТ чи Нашій Україні. Ви що думаєте це переосмислення? Ось точно так багато атеїстів поставало «віруючими» із-за вигоди, із-за політичної ситуації. Але зайшовши в конюшню ти не стаєш автоматично конем, не конюшня визначає ким ти є. Так само й в християнстві, без народження згори так звана віруюча людина насправді не є християнином. Бо одна справа називатися, а інша бути християнином. Християни це лише ті хто народився від Бога! От коли людина зустрілася з реальним, живим Богом і має з Ним реальні стосунки ось така людина є дитиною Божою. Саме від таких людей, в тому числі і при владі, можна очікувати що вони принесуть переміни в суспільство. Я сумніваюся, що депутати котрі б’ються в Верховній Раді є віруючими. Міністри з цигарками це не віруючі люди. І взагалі чиновник котрий вживає спиртне не може перебувати на будь-якій посаді. Бо згідно досліджень медицини алкоголь виводиться з організму протягом 18-20 днів, а в жінок до 100 днів. І весь цей час він вбиває нейрони мозків. Академік Ф.Г.Углов в книзі «Ламехузи» пише: «Ни один глоток вина не обходится без вредных последствий. Алкоголь, в каком бы виде ни был принят (пиво, вино, водка, коньяк, самогон и т.д.) как сильный наркотический яд, оказывает разрушающее действие на все ткани и органы человека, особенно на мозг и репродуктивные органы. Достаточно сказать, что после любой «умеренной» дозы алкоголя в мозгу остаётся целое кладбище погибших клеток…»
Особисто я не хочу щоб мною керували нарко-залежні керівники будь-яких рівнів. Що можна очікувати від людини при владі, якщо вона не має влади навіть над цигаркою? Якщо тютюн керує людиною то їй не місце при владі! Якщо людина вживає алкоголь, її мозки відмирають і ще вона залежна й від тютюну їй самій потрібна допомога, а не вона служитиме людям.
Україно, Україно, схаменися! Схаменіться люди добрі, не обманюймося, але впокорімося перед Богом то Бог почує і простить наш гріх, вилікує наш край! Особисто я прагну бачити не підробку, а справжні переміни в нашому суспільстві. Я вірю нинішній владі, я вірю в їхні щирі прагнення змінити економічну й політичну ситуацію в Україні, щоб не було хабарництва, щоб люди почали краще жити. Але без Бога нічого доброго не вийде, так само як і комуністи не побудували комунізм, бо все це робили без Бога. Нинішня ж влада декларує свою віру в Бога, але не можна вірити в Бога не знаючи Його особисто. Не можна вірити в Бога й не бути народженим згори. Не можна вірити в Бога з цигаркою в зубах. Я переконаний що богобійна людина не буде матюкатися, курити, пити спиртне, дивитися еротику, робити аборти та інші гріхи чинити…
Боже! Прийди в Україну реально, по справжньому і нехай будуть зруйновані жертовники лжебогам. Нехай український народ не живе в обмані, але разом з українською владою пізнають Тебе, прийдуть до Тебе в покаянні і Ти вилікуєш наш край, зцілиш нашу землю.

Юрій Рабий
м. Кузнецовськ
Комментарий автора:
Я ненавижу подделку! Я возмущён религией! Украине нужен Бог!

Об авторе все произведения автора >>>

Юрий Рабый, Кузнецовск Украина
Хочу пробуждения, ищу, молюсь об этом с 1991 года! Живу в Кузнецовске Ровенской области, Украина
e-mail автора: urran@ukr.net

 
Прочитано 7976 раз. Голосов 7. Средняя оценка: 5
Дорогие читатели! Не скупитесь на ваши отзывы, замечания, рецензии, пожелания авторам. И не забудьте дать оценку произведению, которое вы прочитали - это помогает авторам совершенствовать свои творческие способности
Оцените произведение:
(после оценки вы также сможете оставить отзыв)
Отзывы читателей об этой статье Написать отзыв Форум
Ира Винярская 2005-09-11 16:54:47
Юрий! Я бы с удовольствием прочитала то, что вы написали. Я не верю, что вы не знаете русский язык. Для кого вы на русском сайте пишете на украинском языке?
 Комментарий автора:
Дякую за коментар

Татьяна 2005-09-23 11:59:27
Вопрос некорретный. Что значит "для кого" и что значит "на русском сайте". Правильнее было бы попросить издательство газеты опубликовать статью на двух языках, чтобы ее могли прочитать те, кто не знает украинского.
 
Вікторія Шевц 2006-04-08 16:42:19
Дуже дякую за те що стаття написана українською!!!
 Комментарий автора:
Дякую за підтримку!

Оксана 2006-04-15 10:52:37
Не обращяйте внимания на этих русскоязычных людей, которые не могут смирится с тем, что на земле есть и украиноязычные люди. Ваш материал очень помог мне в написании моей дипломной работы, а именно направил меня на правильный путь исследования данной темы. За что вам огромное спасибо. Продолжайте в том же духе.
 Комментарий автора:
Дуже дякую за гарні слова й побажання!

LEON, Израиль. 2006-12-24 22:01:42
Очень точно сформулированная идея и такое же точное попадание в цель! Пусть над Украиной господствкет наш Господь, Иисус Христос!
 
Сергей 2007-04-27 08:22:26
"Нашій нації потрібен реальний живий Бог". И не только вашей, нашей - России Он нужен не меньше! Спасибо за ваше отзывчивое к Христу сердце!
(Что до украинского языка... - за 40 лет подзабылся, все-таки..., а жаль).
 
Лора Попова 2007-05-09 10:38:32
Украине нужен ЖИВОЙ Бог и ЖИВАЯ вера - ВНЕКОНФЕССИОНАЛЬНАЯ!
Положительным моментом является то, что ЛЮДЯМ СТЫДНО БЫТЬ НЕВЕРУЮЩИМИ.
Вот потому они себя и называют православными, хотя православная религия НЕ УЧИТ пьянству, блуду, сквернословию и прочим явным грехам плоти.
По плоти можно жить и в церквях других конфессий. Распри, вражды, ссоры, зависть,- тоже дела плоти, только не столь явные; а Слово Божие говорит: живя по плоти, смертию умрете; поступающие так Царствия Божия не наследует (Галатам,5:19-21)
Дело не в том, чья религия лучше - протестантская, католическая, православная, баптистская или еще какая (простите все, чьи религиозные чувства задела). У Христа Иисуса - ХРИСТИАНЕ, а вера - Христова, Божия, ЖИВАЯ, святая.
Имеем ли мы контакт с живым Богом? А все святые имеют его и ВИДЯТ НЕДОСТАТКИ КОНФЕССИЙ, которые посещают и из которых не уходят по Божьей любви и милости, чтобы тьма не объяла землю.
Иисус обличал священнослужителей, но пока Его не изгнали из синагог, посещал их, чтобы принести туда мир -ШОЛОМ.
Блаженны миротворцы - несущие мир - свет совершенства в народ Божий.
Я видела ревностных молодых батюшек, помазанных духом Святым и силою.
Надо молиться о реформации православия, реформации конфессиональных религиозных мышлений.
Всякая ложь мертвой религиозности да падет, и познаем истину и истина сделает нас свободными. И будем совершены во едино, как заповедал Иисус: будьте едино, как Я Един. Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.
 
Лора Попова 2007-05-09 10:49:13
МОЛИТВА О УКРАИНЕ
рубрика Крик души:,, Крик духа - КРИК ПОБЕДЫ,,
МОЛИТВА О ПРАВИТЕЛЕ
рубрика Поэзия:Стихи-молитвы:Правителю
ДАВАЙТЕ СОГЛАШАТЬСЯ В МОЛИТВЕ! сейчас время БЛАГОПРИЯТНОЕ.
Спасибо.
 
льоша 2009-04-14 11:58:10
молодець що приводив біблійні вірші
 Комментарий автора:
Дякую

льоша 2009-04-14 12:00:22
щоб ти сказав про свідків єгови?
 
читайте в разделе Крик души обратите внимание

Прорыв - Шмуль Изя

Я прошу чуда, или Урок доверия - Наталья Добында

«Будьте, как дети» - Богданова Наталья

>>> Все произведения раздела Крик души >>>

Проза :
Советы по профилактике и Справочник по профилактике и лечению COVID-19 - Олег Хуснутдинов

Поэзия :
Бог - источник твоей надежды - Людмила Власенко

Проза :
The susurrators - Светлана Капинос
Перевод на английский Алексея Саломатина.

 
Назад | Христианское творчество: все разделы | Раздел Крик души
www.ForU.ru - (c) Христианская газета Для ТЕБЯ 1998-2012 - , тел.: +38 068 478 92 77
  Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ


Рамочка.ру - лучшее средство опубликовать фотки в сети!

Надежный хостинг: CPanel + php5 + MySQL5 от $1.95 Hosting





Маранафа - Библия, каталог сайтов, христианский чат, форум

Rambler's Top100
Яндекс цитирования

Rambler's Top100